Cea mai avantajoasa oferta la motoare de bicicleta electrica pentru roata din fata!

Cea mai avantajoasa oferta la motoare de bicicleta electrica pentru roata din fata!

  Chiar daca pedalatul pe bicicleta este sanatos si relaxant, uneori poate fi obositor sau de-a dreptul frustrant sa fii depasit in trafic de un vehicul similar, insa motorizat. Ne referim, bineinteles, la bicicletele electrice, care in ultimii ani au prins din ce in ce mai multa viteza, atat la propriu, cat si la figurat.

  Daca doresti sa iti "upgradezi" si tu mijlocul de deplasare preferat, ai ajuns in locul potrivit. Pe langa oferta variata, pe care ti-o vom dezvalui in continuare, si calitatea garantata de producator, avem si reduceri semnificative, de pana la 22%!

  In continuare, iti vom dezvalui care este cel mai popular astfel de produs, ce contine pachetul, de ce reduceri beneficiezi, dar si cum sa montezi motorul pentru bicicleta electrica pe roata din fata:

  Kit conversie bicicleta electrica 36 V, 350 W, baterie 10 A inclusa - pret 1.799 de lei (o reducere de 18% de la pretul initial de 2.200 de lei)

  Acest kit include urmatoarele produse: janta dubla spitata (26 inci) cu motor pe ax (36 V, 350 W); baterie 10 A Litiu; controller pentru baterie; incarcator de baterie; manete de acceleratie ergonomice. Viteza maxima pe care o poate atinge aceasta bicicleta electrica este de 35 de kilometri pe ora, iar autonomia sa este de 30 de kilometri (cu senzor de asistenta la pedalat). Conform producatorului, timpul de incarcare este de 4 ore, iar pe janta poate fi montat inclusiv discul de frana.

  Nu in ultimul rand, pe langa avantajele enumerate mai sus, trebuie sa stii ca livrarea este gratuita, iar produsul va ajunge la tine in maximum 1-2 zile lucratoare dupa plasarea comenzii!

  Iata, in continuare, care sunt precautiile enumerate de producator in manualul de instalare a motorului bicicletei electrice pe roata din fata:

  • Nu scufunda piesele electrice in lichid si nu le lasa in stare umeda;
  • Intervalul de temperatura recomandat pentru depozitarea acumulatorului litiu-ion este de -20 - +60 de grade Celsius;
  • Acumulatorul trebuie incarcat dupa fiecare utilizare si nu trebuie stocat pentru o perioada indelungata de timp fara incarcare de intretinere;
  • Daca pastrezi acumulatorul neutilizat pentru o perioada indelungata de timp, nu uita sa il incarci macar o data la doua luni;
  • Dupa o perioada indelungata de repaus, bicicleta electrica trebuie verificata cu atentie (inspectia tuturor componentelor);
  • Dupa maximum 50 de kilometri parcursi, verifica tensiunea spitelor si ajusteaz-o in mod corespunzator;
  • Inainte de a porni la drum, asigura-te ca anvelopele au presiunea corespunzatoare;
  • Inainte de a conduce, asigura-te ca franele functioneaza corect;
  • Poarta intotdeauna casca atunci cand te deplasezi cu bicicleta electrica, pentru a te proteja si a limita efectele unui potential accident sau alt incident in trafic;
  • Respecta toate regulile de circulatie aflate in vigoare;
  • Tine cont de faptul ca alti participanti la trafic pot subestima viteza unei biciclete electrice;
  • Tine intotdeauna ambele maini pe ghidon atunci cand te deplasezi cu bicicleta electrica.

  In prezent, oferta noastra include nu mai putin de 10 kit-uri de conversie pentru bicicleta electrica (cu motor pe roata din fata), la preturi intre 950 de lei si 2.349 de lei (cu reducere). Toate beneficiaza de transport gratuit si livrare in maximum 48 de ore in toata tara.

  Taguri:

  Comentarii