Casca scuter, absolut esentiala indiferent de destinatie

 

Indiferent cat de experimentat ai fi, cat de departe te-ai deplasa sau cu ce viteza, nu ai voie sa te urci pe scuter fara casca! Aceasta este esentiala pentru protectia ta, asigurandu-te ca, nici macar in urma unui impact moderat cu asfaltul sau cu alt participant la trafic, cutia ta craniana nu va avea de suferit.

 

Roco Piese iti pune la dispozitie casti de scuter simple, full face sau Enduro, in functie de preferinte, necesitati si buget. Chiar si o casca scuter simpla poate face diferenta intre o accidentare usoara si una grava sau, mai rau, intre viata si moarte. In momentul in care vei intelege acest lucru, nu te vei mai urca pe vehiculul tau fara casca.

 

Pe site-ul nostru, gasesti modele de casti de scuter la preturi incepand de la mai putin de 50 de lei si care ajung la suma de peste 300 de lei. Daca vei alege calitatea Roco Piese, trebuie sa stii ca produsele vor ajunge la tine in maximum 24-48 de ore in toata tara, iar la comenzi de peste 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Casca moto LS2 FF-385 (Gri Gunmetal) XL
Disponibil in stoc
229,00 RON 259,00 RON