Pentru ca un motoferastrau sa functioneze ireprosabil, nu este suficient ca acesta sa provina de la un brand recunoscut la nivel international, sa fie folosit in mod corespunzator si sa ii schimbi piesele ori de cate ori observi ca eficienta nu mai este aceeasi. Intrucat caroseria este cea care protejeaza utilajul de factorii externi, trebuie ca elementele caroseriei drujbei sa fie de cea mai buna calitate. La Roco Piese, iti oferim cleme de fixare, capace pentru filtrul de aer si carcase superioare.

 

Elementele caroseriei drujbei de la Roco Piese provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, printre care germanii de la Stihl si suedezii de la Husqvarna. Acestea sunt compatibile cu unele dintre cele mai populare si apreciate modele de motoferastrau din lume, de la seriile 100, 300, 400 si 500 de la Husqvarna, la modelele MS de la Stihl.

 

Pretul acestor elemente pentru caroseria de drujba variaza intre 5 lei si 60 de lei, fiind vorba exclusiv de produse 100% originale. Clientii care au ales Roco Piese se declara extrem de multumiti de produsele din oferta noastra, dar si de varietatea acesteia. Promptitudinea si livrarea rapida sunt alte atribute cu care iti venim in intampinare, pentru ca tu sa nu pierzi timp pretios si sa primesti piesele de care ai nevoie pentru orice tip de lucrare.

 

Indiferent ce cauti, de la motoferastraie, motocositoare, motosape sau piese de schimb pentru acestea, inclusiv elemente pentru caroseria drujbei, la Roco Piese le vei gasi pe toate. Comanda acum si ai garantia calitatii si a unei durate de viata extinse.