Te-ai saturat de pedalat? Roco Piese iti pune la dispozitie mai multe tipuri de kit bicicleta electrica, dar si kit-uri conversie motor benzina 2 sau 4 timpi. Astfel, ai toate optiunile la alegere pentru a-ti transforma bicicleta intr-un adevarat "bolid". De ce sa alegi un kit bicicleta electrica?

 

In primul rand, o bicicleta electrica poate fi destul de scumpa, ajungand sa coste chiar cateva mii de Lei! In al doilea rand, multe persoane sunt atasate de bicicletele lor, astfel incat prefera sa le transforme in biciclete electrice, cu motor pe benzina sau in doi timpi. Avantajele sunt evidente! In primul rand, cand achizitionezi un kit bicicleta electrica, platesti foarte putin in comparatie cu o bicicleta electrica din magazin. De asemenea, te poti bucura in continuare de bicicleta ta, iar kit-ul de conversie se instaleaza foarte simplu.

 

Alege un kit bicicleta electrica sau conversie pe benzina si beneficiaza de avantajele unui mijloc de transport rapid si simplu de folosit! Pentru mai multe detalii, Roco Piese iti sta la dispozitie!