Simti ca drujba ta nu mai taie la fel de eficient sau ca musca din lemn? Stai linistit, este posibil sa fie doar lantul tocit! De aceea, te invitam sa descoperi o oferta completa de lame ascutire pentru lant drujba de la Roco Piese!

 

Indata ce observi ca drujba ta nu mai functioneaza corespunzator, opreste-te din lucru! Taierea cu un lant tocit nu este doar ineficienta, ci consuma si mai mult combustibil si duce la o uzura mai rapida a drujbei. Poti sa eviti o asemenea situatie daca alegi sa ascuti lantul in mod regulat (dar si corect), folosind o lama de ascutire pentru lant drujba.

 

De asemenea, dintii lantului drujbei sunt vulnerabili si se pot toci sau chiar deteriora, fiind afectati de trecerea timpului, chiar in conditiile in care nu utilizezi drujba foarte frecvent. De asemenea, lantul care intra in contact cu diversele obiecte contondente intalnite in mediul natural, precum solul sau pietrele, se poate toci aproape instantaneu, motiv pentru care trebuie ascutit cu ajutorul unei lame.

 

Persoanele care folosesc o drujba pe parcursul intregii zile trebuie sa stie ca ascutirea lantului trebuie facuta la fiecare plin de combustibil. Din punct de vedere practic, este recomandat sa folosim o lama de ascutire lant drujba dupa fiecare utilizare, nu sa asteptam pana cand lantul se toceste foarte mult. Te invitam sa alegi de la Roco Piese cele mai bune componente si lame de ascutire lant drujba, de la marci recunoscute la nivel international!